By The weetje

Binnenkort in dit theater! De nieuwe slippers van de hoofdredacteur. En daar ben ik toch blij mee.

 

Tetteretèèè… af en toe val ik ineens op iets, gewoon omdat ik het grappig vind. Ik zie mezelf al lopen op m’n nieuwe badslippers. Van huisje naar zwembad. Van huisje naar sauna. Van huisje naar strand. Van strand naar terrasje aan zee. De fun begon eigenlijk al bij het kopen van deze lollige dingen.

 

Ik weet nu al dat ik vrolijk word als ik ze naast m’n strandtas zie staan. Of naast de stranddouche. Of waar ook. En helemaal als ik naar beneden kijk als ik ze aan heb. Geen zon? Kan het schelen. De zon komt van onder, van m’n voeten. Joehoe!!

 

Stel.. je wilt ze ook… Maar dan alleen als je belooft dat je niet het huisje of strandbedje naast me huurt, hè? Alleen dan geef ik hier even de verkoopinformatie. Ze zijn van Beachlife en kosten 29,95. Je vindt ze op www.beachlife.com onder swimwear  > dames alles > accessoires.

 

Leuk hè?

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs