By the weetje

Ik ontdekte iets handigs en dacht: weet je wat, ik deel het even, wie weet heb je er wat aan.

 

Even snel de benen scheren levert bij mij helaas wel eens een afgesneden muggenbult op. Beetje bloederig verhaaltje, maar je begrijpt wel meteen wat ik bedoel, of niet soms? En de oksels glad maken vond ik vroeger veel minder ingewikkeld. Misschien omdat ik de armen niet meer volledig gestrekt omhoog krijg na een paar slijmbeursontstekingen, maar er lijken veel meer bochten in mij te zitten dan ik me herinner van zo’n tig jaar geleden. Altijd bang dat het daar ook uit de hand loopt met zo’n scheermesje. Gelukkig nog niet meegemaakt, maar toch.

 

Ineens had ik per ongeluk een nieuw scheermesje te pakken dat niet alleen twee kanten op beweegt, maar helemaal met het oppervlak mee-‘rolt’ als het ware. Werkt als een dolle. Ik heb voor het merk en de naam even op de verpakking gekeken, die ik al in de prullenmand had gegooid. Wie weet zijn er meer mensen geïnteresseerd, dacht ik. Aardig hè, zo’n meedenkend type? Het mesje heet Venus ‘Swirl’ en is van Gillette.

 

Geen dank

 

Door Franska