By the weetje

Ik heb iets heel erg moois. Er wordt al om gevochten bij ons op de redactie. Hoge hebberigheidsfactor dus.

 

Er ligt iets bij ons op de redactie waar we allemaal niet vanaf kunnen blijven. Omdat het zo ontzettend mooi is, heb ik gevraagd of ik er ook twee Franska.nl-lezeressen blij mee mag maken. En jawel hoor. Mag! Nu moeten wij er alleen nog uit zien te komen wie van ons ons exemplaar mag hebben. Officieel dan, want ik weet het al. Danique. Niet doorvertellen.

 

Ik heb het over hét gloedjenieuwe handboek voor moderne kalligrafie, handlettering en brushlettering met de titel Feel Inkspired. Een beauty van een boek. Van pagina tot pagina is het smullen geblazen. Je zou zo alle pagina’s in willen lijsten. Zelfs al wil je niet leren kalligraferen, dan nog wil je het boek hebben. Wedden? En wat ik ook nog eens een fijne bijkomstigheid vind, is dat het zo lekker ruikt. Dat hebben sommige boeken gewoon, dat je er steeds je neus in wilt steken om de geur op te snuiven.

 

Hebben? Winnen?

 

 

 

Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en daar aangeven waarom het boek naar jou gestuurd moet worden. En geen Facebook? Geen nood. Het kan altijd nog met een mailtje naar winnen@franska.nl Wie weet is dit jouw geluksdag.

 

Succes!

 

Door: Franska