Bij Rob in de stoel

 

Hoe leuk zou het zijn als jij prachtig geknipt en gestyled aan het kerstdiner verschijnt? Dankzij Rob Peetoom kan dat zomaar!

 

 

Franska is een enorme fan van Rob Peetoom en natuurlijk zijn we hier bij Franska.nl hartstikke blij met zijn fantastische metamorfoses in de rubriek ‘Rob Peetoom Treatment’.  Want Rob weet als geen ander hoe je iemand mooier maakt en toch zichzelf laat blijven. Binnenkort is Rob weer eventjes in Nederland, tussen de trips naar zijn salons in Bali en New York door. Want Rob zit inmiddels ook in The Big Apple! Wil jij graag meedoen aan een make-over en wil je tips en trics van zijn fantastische team?

 

Mail dan een recente kleurenfoto naar robpeetoom@franska.nl met in de onderwerpregel: Rob Peetoom. En vertel er even bij waarom je dit graag wilt. Dan hoor jij heel snel of je een van de kandidaten bent en er straks met de feestdagen helemaal tiptop uitziet!

 

 

Door: Irene Smit

 

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.