Ik ben trots op Rob Peetoom

 

En daar heb ik ineens nog een extra reden voor ook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze hebben het wel eens over voetballers als ze het over helden hebben, maar mag ik even? Voetballers stoppen al als een ander net een beetje op gang begint te komen… Dus waar hebben we het over? Ik ken namelijk iemand die helemaal nooit stopt. Oh, je zag zeker al aankomen wie? Juist ja: Rob Peetoom. Echt een hele grote held wat mij betreft. Ik ga niet zeggen hoe oud ie is, want misschien zit ik er een jaartje naast, maar het feit dat hij volgend jaar viert dat hij vijftig jaar in het vak zit, zegt misschien wel genoeg?

 

Natuurlijk word je daarmee nog niet meteen een held. Wel als je het op de manier doet zoals Rob het altijd al doet. Vriendelijk, oprecht in mensen geïnteresseerd, keihard werkend en alles steeds mooi, nieuw en beter willen. Een leven als kapper was voor Rob niet genoeg, zijn tomeloze inspiratie en drive zorgden ervoor dat er van alles werd toegevoegd. Het kappersvak werd door hem uitgebreid tot een belevenis. Mensen echt mooi maken, en dat niet alleen op één plek, maar door het hele land. En ook nog eens een academy starten waar toekomstig talent opgeleid wordt. Een tijdschrift met zijn eigen prachtige fotografie… Ach, je kunt het zo gek niet bedenken of Rob heeft het in de wereld gezet. En dan is ie ook nog eens heel goed voor z’n personeel. Ze krijgen bij hem fantastische kansen en een heel leuke werkomgeving. Ik heb diverse mensen gesproken die bij Rob werken, die zomaar uitgezonden werden voor een half jaar of langer naar zijn salon op Bali. Wow!

 

 

En nu is er dus ineens een heel nieuwe kans voor medewerkers van Rob. Afgelopen week opende hij namelijk een prachtige nieuwe salon in New York. En nog wel in het hippe Williamsburg. Mag ik even weten wie zulke spannende dingen doet, ver na z’n vijfenzestigste? Hij beweert nu dat ie het na zijn vijftigjarig werkjubileum rustiger aan gaat doen. Haha, ik ben benieuwd.

 

Lieve Rob,

 

Van harte gefeliciteerd met al je successen, je tomeloze energie, je ideeën en alle wilde plannen die je allemaal uitvoert en meer dan fantastisch waarmaakt ook. En natuurlijk, vooral heel veel petjes af voor je laatste nieuwe huzarenstukje! En mag ik, nu ik toch bezig ben, nog even een extra compliment geven? Wat zeg ik? Mag ik even vertellen dat dankzij jou Nederland de absolute nummer één is op het gebied van kappers (of noem je het hairdressers)? Want zo vernieuwend, zo aansluitend bij elke vrouw afzonderlijk en zo mooi vinden we het helemaal nergens anders op de hele wereld. Dankjewel voor alles. Nu alvast.

 

Kus

 

Door: Franska