Budget Beauty cadeaus voor moederdag

Anita: Sinds ik zelf beautycadeautjes van mijn kids krijg, heb ik spijt dat ik mijn moeder niet elk jaar ook een beautycadeautje heb gegeven.

 

 

Tja, wat geef je je moeder op Moederdag? Het fijne van een beautycadeau is dat je er altijd net iets mooier van wordt. Nog een voordeel: het is een gebruiksartikel dus het gaat op en blijft niet jarenlang in de kast liggen.

 

Dit zijn mijn favorieten voor Moederdag:

 

 

 

 

Happy Buddha

Zoete sinaasappel en cederhout vormen de basis van The Ritual of Happy Buddha. De geur is vernieuwd waardoor het citrus-aroma beter tot uiting komt. Van de naam alleen word je al vrolijk. Rituals –

 

The Ritual of Happy Buddha shower foam € 8,50 of body cream € 17,50,

 

 

Kwasten

Een compacte meeneem-set met kwasten, zodat je kwasten niet los in de toilettas zitten en vuil worden. De sets zijn er in 2 soorten: speciaal voor de ogen of speciaal voor het gezicht.

 

Ici Paris XL – eye brush set € 16,95 en face brush set € 21,

 

 

 

Face Mist

Nieuw is de ‘face mist’ waarbij je je gezicht af en toe een spraytje kan geven; de mist hydrateert en verfrist en ruikt heerlijk naar rozen, en ja, dit kan gewoon over je make-up heen.

 

The Body Shop – Rose Dewy Glow face mist € 8

 

Lavendel

Alleen de verpakking al… 100% natuurlijke zeep met de geur van zomerse lavendel.

 

 

 

 

L’Occitane

 

Sun

Ruiken naar de zon en de zomer met lelietje-van-dalen, oranjebloesem en viooltjes. Deze set bevat douchegel en eau de toilette.

 

 

Jil Sander Sun € 24,95

 

 

Wenkies

Hoe ouder hoe minder wenkbrauw, en de trend is nu juist dikke wenkbrauwen! Met deze wenkbrauwmascara kun je op een makkelijke manier volle wenkbrauwen creëren.

 

Maybelline Brow Precise Filler € 7,99

 

 

Lipbalsem

Lipbalsem met anti-oxidanten, vitamine E en jojoba-olie. De lippen worden superzacht en krijgen een subtiel extra glansje; de ronde vorm brengt lekker makkelijk op.

 

Eos Shimmer Coral € 6,99


 

Luxe ampullen

Een ‘special edition’ van 7 ampullen om je huid een week lang te vertroetelen. Elk serum heeft een andere samenstelling; na een week weet je wat je favoriet is.

 

Babor Ampoule Concentrates € 24,95

 

 

 

 

Kunst

Alleen de tube vind ik al een cadeautje en deze ‘special edition’ is ontworpen door Anne Bond van Rifle Paper. De handcrème met honing, amandel en kokosolie maakt de handen heerlijk zacht en de crème trekt snel in.

 

L’Occitane shea hand cream Rifle Paper € 22

 

 

Verrassing

Als je het niet meer weet dan is dit natuurlijk het ultieme Moederdagcadeau: Een beauty box  boordevol beautyproducten van dagcrème tot nagellak, met een waarde van € 112.

 

 

Ici Paris XL The Beauty Box Spring Collection  € 21,95 

 

 

Superboost

Een 2-stappen-masker: stap 1 een supervoedend ‘sheet mask’ met pure cameliazaadolie, stap 2 een benitsumaki ‘sheet mask’ met pioenwortelextract en moerbij-extract, dat ervoor zorgt dat de huid een mooie gezonde glow krijgt.

 

Starskin 100% Camellia Nourishing & Brightening 2-step oil sheet mask € 10,15

 

 

 

Door : Anita Willemars

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten