Nog geen wiegje 

Sinds de bruiloft van Harry en Meghan gaat het in Groot-Brittanië maar om één ding: wanneer raakt Meghan zwanger? De roddelpers zit er bovenop.

 

 

Natuurlijk is iedereen benieuwd wanneer het zover is. Wanneer er nóg een koninklijke baby op komst is. Hoe leuk zal het zijn, als George, Charlotte en Louis een neefje of nichtje krijgen? Want dat de twee een kinderwens hebben, daar hebben ze nooit een geheim van gemaakt. Nu suggereren al een boel mensen dat ze aan Meghan kunnen zien dat ze in verwachting is. Dat er nú al, misschien zelfs al op de bruiloft, een baby in haar buik groeit.

 

Om iedere roddeltante de mond te snoeren doet Meghan daarom iets heel opvallends. Nou ja, eigenlijk iets lekker rebels. Ze drinkt namelijk in het openbaar tijdens een feestje in Ierland gewoon een glas champagne. Ze neemt pal voor de camera een flinke slok. Zo. Daar wordt iedereen stil van. 

 

Hoewel… Bestaat er niet zoiets als alcoholvrije champagne? Dan zou het wel een héél goede truc zijn van de hertogin van Sussex. We zijn benieuwd. En we hopen dat Meghan er heerlijk van kan genieten, van haar zwangerschap, als die tijd eenmaal daar is. Meghan wordt in augustus 37 jaar.

 

Door redactie Franska