Linda de mol bekent affaire

Ja, dit had je even niet zien aankomen, hè?

 

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Linda de Mol bekent een affaire. Ja, dit had je even niet zien aankomen, hè? In haar nieuwste column biecht ze op niet altijd even trouw te zijn geweest. “Maar als je het niet heel erg vindt, ga ik hier niet vertellen met wie, want dan zijn de poppen aan het dansen en is het overal te lezen,” schrijft ze.  Ai, dat lijkt wel alsof we hem kennen, we weten alleen (nog) niet wie het is. Ook vertelt ze blij te zijn dat ze het een keer heeft meegemaakt.

 

“ – andersom trouwens ook hoor – want daardoor begrijp ik het wel beter. Hoe je alles op het spel kunt zetten voor een verliefdheid. De heftigheid, de tranen, het constante schuldgevoel en dan de zinderende seks die alles weer goedmaakt,”  aldus Linda in de nieuwe LINDA.

 

Ze sluit af met een quote van Oprah over vrouwen die dénken dat hun man buiten de deur piest: “If it sounds like a duck and it looks like a duck ánd it swims like a duck, it is a duck.”

 

Lieve Linda, we waren toch even stil bij het lezen van je column. Je bewijst namelijk dat we allemaal mensen zijn en dat een affaire niet het einde hoeft te betekenen van je relatie, hoe pijnlijk ook.  Maar begin er liever gewoon helemaal niet aan.

 

Door: Redactie Amayzine