Koninklijke liefde

Een op vijf singles heeft weer vertrouwen in de liefde dankzij huwelijk van Harry en Meghan

 

 

We geloven weer in de liefde. Hè, fijn, eindelijk. En dat hebben we allemaal te danken aan de Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan.

 

Zo blijkt dat maar liefst één op de vijf Nederlanders zegt dat zijn of haar vertrouwen in de liefde weer terug is omdat Harry eindelijk zijn ware liefde heeft gevonden. Zo zullen velen gedacht hebben: als hij het kan, dan wij ook. En dat Harry een dertiger is maakt ook iedereen blij. De man die altijd vrijgezel is. Was, dus. Wat een feest, dat ook hij nu onder de pannen is. Wat een geluk. En dat konden we wel gebruiken. 

 

Want steeds minder twintigers en dertigers trouwen nog. Maar dankzij Harry en Meghan zegt 18 procent weer vertrouwen te hebben in het huwelijk. Dus wie weet gaat na 19 mei dit jaar het tij weer keren en willen we opeens allemaal trouwen. Het kost wat geld, maar ja, je hebt wel een dag in je leven die je nooit meer vergeet.

 

Ach, waar het Britse koningshuis al niet goed voor is. Overigens is Meghan wel wat populairder bij de Hollandse mannen (ja, dat snappen wij dan ook wel weer) dan Harry is bij de Nederlandse vrouwen. Zeker de helft van de mannen vindt Meghan aantrekkelijk. Nou ja, geef ze eens ongelijk. En dat zeker de helft van de mannen ook graag in de schoenen van Harry zou willen staan om met haar het huwelijksbootje in te stappen, ook dát is ergens wel te begrijpen. Want wat is het toch een prachtige vrouw om te zien. Stijlvol en toch helemaal eigen. Harry is iets minder in trek, want ‘slechts’ één op de acht vrouwen zegt met hem te willen trouwen en jaloers te zijn op Meghan. Wie weet zijn wij vrouwen gewoon wat kritischer? 

 

We gokken dat de twee na het trouwfeest gauw gaan beginnen aan kinderen. En één ding weten we zeker: dat worden stuk voor stuk net zulke knapperds. We kunnen niet wachten en het is ze zó gegund. 

 

 

Door: Redactie Franska.nl