Beste Patricia,

Ben je de ochtend begonnen met een glas champagne om de overwinning te vieren?

 

 

Of was het geld op aan advocaatkosten? Want die schadevergoeding, daar heb je natuurlijk helemaal niks aan. De morele overwinning, die is er, maar het is niet zo dat je even flink kunt shoppen.

 

Eindelijk bijten die jongens van GeenStijl in het stof. Ze doen hun naam weer eer aan want stijl en klasse, die termen horen niet bij hun merk-prisma. Nu hoor ik zure buurvrouwen lispelen dat jouw acties in de douchecabine ook niet bepaald het toppunt van elegantie waren (al was ik onder de indruk van je mascara, water- en plasproof, welk merk is dat?) deed je dat tenminste in de intimiteit van een huis en was je er niet op uit om anderen schade te berokkenen. Integendeel zou ik zeggen.

 

Maar laten we eerlijk, zijn, die 450.000 euro die je eiste was natuurlijk wel een tikje overdreven. Het was niet zo dat het ene na het andere tonnencontract voor je neusje wapperde. Geeft helemaal niets, maar die rechter is natuurlijk niet malle Eppie.

Ik had het op gederfde levensvreugde gegooid als ik jou was. Omdat je voor je gevoel met je staart tussen je benen over straat moest.

 

Maar beste Patries, zelfs als je op de missionarissenstand ligt te vrijen is het ongemakkelijk als een ander het ziet. Seks is beter om met z’n tweeën of zo ik begrijp bij jou met meerdere mensen af en toe te “vieren”. Maar dan wel met mensen die er discreet mee om weten te gaan.

 

Dat lijkt me een schone taak voor jou. De juiste, discrete sekspartner vinden. En verder ophouden je ongemakkelijk te voelen. Wees een voorbeeld voor alle vrouwen op leeftijd. Wordt de nieuwe goeroe, hoe zie je er goed uit, hoe bemin je je man en hoe houd je je seksleven op peil na je vijfenzestigste. Dan gaat jouw carrière weer een enorme vlucht nemen, ik geef het je op een briefje. Met contracten met vier of vijf nullen.

 

Met een beetje moeite kom je weer op zo’n niveau dat mocht er onverhoopt weer een pikant filmpje van je de lucht in worden geslingerd, de rechter je wel lachend een half miljoen betaald.

 

Succes!

 

 

Door Pleuntje van der Horst