Als we 50 zijn…

… dan gaan we trouwen.

 

 

Elke keer als een van mijn relaties weer in de soep liep had ik dit gesprek met vrienden en vriendinnen van mij: ‘Als we dertig en nog steeds single zijn, dan gaan wij met elkaar trouwen’. Herkenbaar? Vast wel. Maar of het ooit uitkomt, dat is nog maar de vraag. Ik heb nog een paar jaar om erachter te komen. Maar de 54-jarige Ron Palmer en 51-jarige Kimberly Dean uit St. Paul Minnesota hebben deze afspraak wel erg letterlijk genomen. Afgelopen week trouwden de twee highschool-sweethearts.

 

De twee ontmoetten elkaar in High School, 37 jaar geleden. Daar hadden ze een jaar lang een relatie, maar om zijn vrijheid terug te krijgen maakte Palmer het uit. De twee bleven goede vrienden en behielden contact door de jaren heen. Beiden trouwden, en beiden gingen scheiden. Ze waren er voor elkaar en grapten erover dat als ze vijftig en nog steeds single waren, ze met elkaar zouden trouwen.

 

In 2016 besloten de twee singles hun relatie maar weer eens een kans te geven. En dit keer bleek het raak. Palmer vroeg Dean een jaar later op kerstavond ten huwelijk en vorige week hakten ze de knoop door. Ze zijn samen erg gelukkig, en laten dan ook weten dat het ‘de hoogste tijd was dat ze gingen trouwen’. Tja, na 37 jaar kan ik me dat wel voorstellen.

 

Een héérlijk verhaal weer zo op de vroege vrijdagochtend. Ik wens Palmer en Dean heel veel geluk tijdens hun huwelijk. Met heel veel meer mooie jaren samen.

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam