Yvonne en haar nieuwe boeren

Hoe zullen de mannen er dit seizoen uitzien?

 

Het tiende seizoen van het maar al te bekende en populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw gaat bijna weer van start. En dat betekent natuurlijk nieuwe boeren. Maar wie? Wie zijn toch die tien mannen van wie we nu alleen nog de achterkant mogen bewonderen? Het blijft spannend, maar aanstaande zondag, op Moederdag, weten ook wij wie deze mysterieuze mannen zijn.

 

Er waren maar liefst 635 aanmeldingen voor het aankomende seizoen. Hiervan zijn er tien uitgekozen die de kans krijgen om hun ware liefde te vinden. “Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven, maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen. Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen. Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!” liet presentatrice Yvonne Jaspers weten op de website van Boer zoekt Vrouw.

 

Het programma heeft via de website al verschillende hints gegeven. Zo is één van de boeren 39 jaar oud en werkzaam als veehouder en paardenfokker. Zijn leukste eigenschap is dat hij boordevol humor zit.

 

Een tweede deelnemer is 49 jaar oud en is snijbloemkweker (weet jij wat dat is?). Zijn leukste eigenschappen zijn z’n openheid en eerlijkheid.

 

Hmmm, het blijft nog spannend. Wie zullen het zijn?

 

Dames, houdt zondag je ogen goed open, want wie weet zit er wel een leuke boer voor jou tussen. Je weet het nooit hè… Geïnteresseerden hebben vanaf zondag twee weken de tijd om een brief te schrijven.

 

In het najaar zal het programma officieel van start gaan. En wij zijn weer ontzettend benieuwd hoe het dit jaar zal verlopen. Maar eerst nog even afwachten tot zondag, want dan weten we van welke boeren we dit seizoen weer kunnen genieten.

 

Door: Danique ten Boer