The Queen is hiring!

Is het jouw droom om in Buckingham Palace te wonen? Dan is dít je kans.

 

Dacht ik vorige week al een fantastische vacature met jullie te delen. komt dit vandaag opeens op mijn scherm gefloept. De Queen is op zoek naar een keukenportier, met de mogelijkheid om in Buckingham Palace te wonen. Wie wil dat nou niet?

 

Kan je het je voorstellen? Elke dag sta je voor haar klaar, kopje Earl Grey met een koekje links. Of een ontbijtje met roerei, spek en worstjes. Sunday Roast, verjaardagtaart, paasbrunch… Alle ins en outs van het paleis leren kennen. En wellicht ontmoet je ook William, Kate, Harry en Meghan. Dromen, dit zijn écht dromen die uitkomen voor iemand.

 

Wat ze over de baan zeggen is het volgende:

Je wordt lid van een toegewijd kookteam dat samenwerkt om voedsel volgens de allerhoogste normen te bereiden en serveren. Door de keuken te onderhouden, zorgt u ervoor dat onze chef-koks en assistenten alles hebben wat ze nodig hebben om de maaltijd te maken gedurende de dag. Je zult ook af en toe helpen met voedselbereiding.

 

Je hebt trouwens geen ervaring nodig. Wel is het handig als je Brits bent, maar als je vóór Brexit je slag slaagt, wordt het misschien nog wel wat. Boven alles krijg je ook nog 22.000 euro per jaar betaald, en 33 vakantiedagen.

 

Solliciteren kan je hier. 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam