De ultieme droombaan

Houd je van katten en mooi weer? Dan is dit iets voor jou.

 

Negen dagen geleden is dé ultieme droombaan op Facebook gedeeld. Belangrijk is dat jij:

 

  • Iemand bent die van katten houdt
  • Verantwoordelijk, betrouwbaar, eerlijk en praktisch bent
  • Verliefd bent op Griekenland
  • Iemand bent die van natuur en stilte houdt
  • 45+ jaar oud bent
  • Goed met dieren om kan gaan
  • In oktober kan beginnen voor een minimaal zes maanden

 

Zet jij een vinkje bij al deze voorwaarden? Dan wil je vast reageren. God’s Little People Cat Rescue is dringend op zoek naar een kattenoppas voor op het Griekse eiland Syros. Het is een betaalde parttimebaan en je dagelijkse taak bestaat uit het oppassen op vijfenvijftig katten. Ja, je leest het goed: vijfenvijftig. Grote bonus: je verblijft er gratis en je hebt mooi uitzicht op de Egeïsche Zee.

 

Wel zal je behoorlijk veel concurrentie hebben. De vacature is viraal gegaan en de reacties stromen binnen. Al meer dan drieduizend sollicitanten hebben zich gemeld. Erg overweldigend vinden de werknemers bij Gods Little People Cat Rescue dat dan ook. ‘Ik ben even weggegaan van de computer en heb geknuffeld met een kat. Ik beloof dat ik snel alle e-mails ga bekijken’, laat Joan, die de vacature heeft geplaatst, via Facebook weten.

 

Samen met vijf vrijwilligers gaat ze binnenkort alle e-mails goed bekijken. Wil jij je ook nog aanmelden? Dan zou ik maar snel zijn!

 

Hier vindt je meer informatie

 

 

A post shared by Joan R. Bowell (@joanrbowell) on

 

A post shared by Joan R. Bowell (@joanrbowell) on

 

A post shared by Joan R. Bowell (@joanrbowell) on

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam