Swingend op de werkvloer

Toch weet ik niet zeker of ik dit zou willen…

 

 

Heb je Franska ooit horen zingen? Pff, die kan er wat van. Jaloersmakend is het. Op de redactie vinden wij nog steeds dat ze eens mee moet doen met The Voice. Zullen we een petitie starten waarmee we haar forceren om het te doen? Lijkt me wel wat.

 

Ik begin niet zomaar uit het niets op deze warme woensdagmiddag over Franska’s mooie zangstem. Nee, ik heb iets gelezen waardoor ik meteen dacht: oh, oh… Hopelijk leest Franska het niet. Want stel je voor dat ze ons hiervoor zou opgeven. Dan zou ik met mijn slechte zingen wel heel erg voor paal staan tegenover haar.

 

Je kan je namelijk samen met je bedrijf opgeven voor een zangworkshop met Trijntje Oosterhuis. Trijntje werkt daarbij samen met Psycholoog Amsterdam om een interessante workshop neer te zetten die je stimuleert om gezamenlijk met je bedrijf, en alleen, een liedje in te zingen. Dit omdat muziek je brein stimuleert; het werkt ontspannend, en reduceert stress. Zo zou samen zingen voor bedrijven een positieve invloed kunnen hebben op de werksfeer, productiviteit en creativiteit. Klinkt goed, toch? En ook nog samen met Trijntje Oosterhuis. Heel leuk, dat weet ik zeker.

 

Toch weet ik het nog niet hoor, of ik dit zou durven. Misschien als Franska aan de andere kant van de kamer staat en mij niet hoort tussen de rest. Zou jij het wel durven?

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

 

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Haar vriend woont en werkt in het Londen. Zelf is ze gek op reizen, shoppen en wijn. Samen met haar broer woont ze in het hartje van Amsterdam