PRINSES ALEXIA SHOWT STIEKEM HAAR KLEDING 

In het geheim een Instagram account

 

Kijk, als royal mag je eigenlijk best een boel dingen niet. Social media is bijvoorbeeld not done. Zo mag je niet je privéleven op Instagram gooien als prinses. Jammer dus, voor Máxima en haar dochters, maar wel begrijpelijk.

 

Toch zijn regels er uiteraard om een beetje aan je laars te lappen. En prinses Alexia houdt wel van laarzen, zo blijkt. Alexia heeft dan ook in het geheim een Instagram-account waar ze haar favoriete mode op showt. Ze is dol op kledingsetjes bij elkaar zoeken. Een beetje een oertje naar haar moertje, dus. Want laten we wel wezen: maar weinig vrouwen zijn zó’n intens stijlicoon als onze eigen koningin.

 

Het is duidelijk dat de middelste prinses geen selfies mag delen met iedereen. Het blijft zo anoniem mogelijk. Onder haar schuilnaam f_4_u2 laat ze dan ook alleen kleding zien. En niet alleen dat; ze laat zelfs zien welke make-up bij een outfit matcht. Hoe schattig is dat? Alexia kan dan met een luttele 15 foto’s ook al rekenen op meer dan 6000 volgers.

 

Dat komt vast door haar ijzersterke tekst in haar bio: ‘I don’t do fashion, I am fashion’. Even een Cocootje van die o zo lieve Alexia. We zijn fan.

 

Waiting for the sun☀️????

Een bericht gedeeld door ABB (@f_4_u2) op

 

Door  Redactie Amayzine