Onze lieve koningin

Over een paar dagen is ze jarig. En om dat te vieren hier onze twaalf favoriete foto’s.

 

Het is bijna 17 mei, dan wordt onze lieve koningin 47 jaar. Genoeg reden om even terug te kijken door alle bijzonder en leuke momenten van Maxima door de jaren heen.

 

 

 

Queen Máxima and her father..🙏🏼😞❤

Een bericht gedeeld door Queen Máxima👑 (@queen.maxima_) op

 

Prachtige foto met kleine Maxima en haar vader Jorge Zorreguieta, die inmiddels overleden is. Op 17 mei 1971 werd ze geboren in Buenos Aires, Argentinië. Daar groeide ze op met haar vader, twee broertjes en oudere zus. 

 

 

Queen Máxima and her father🙏🏼😞… when she was young

Een bericht gedeeld door Queen Máxima👑 (@queen.maxima_) op

 

En nog zo’n mooie. Zie jij ook hoeveel ze op deze foto’s op Amalia lijkt?

 

 

Op 2 februari 2002 zegt Maxima ja tegen haar grote liefde Willem. Wat een prachtige dag was dit.

 

 

Willem-Alexander en Maxima zien er dolgelukkig uit met hun oudste dochter prinses Amalia die op 12 juni 2004 werd gedoopt in de Grote kerk in Den Haag door ds. C. A. Ter Linden.

 

 

Queen Máxima and King Willem-Alexander at Máxima her 40th birthday💛

Een bericht gedeeld door Queen Máxima👑 (@queen.maxima_) op

 

Nu bijna 7 jaar geleden is deze foto gemaakt op de dag van Maxima’s 40ste verjaardag. En ze straalt! En Willem ook… Maar dat snap ik met zo’n prachtvrouw aan je zij.

 

 

Willem en Maxima op het eiland Saba op 1 december 2017. Samen duiken en genieten van het prachtige eiland… en elkaar natuurlijk.

 

 

 

En zoals elke Nederlander weet, slaan onze Koning en Koningin geen enkele Spelen over. Ook dit jaar waren ze te zien bij de Olympische Winterspelen in Pyeonchang.  Lekker meeleven aan de zijkant op de tribunes. We houden ervan!

 

 

De 26ste van februari dit jaar was de hele familie te vinden op de piste in hun bekende vakantie plek Lech. Met dit keer weer een geslaagde portretfoto van de familie samen. Wat zijn ze lief.

 

 

Onze lieve Koningin deed samen met Willem op 10 maart mee aan NLDoet van het Oranje Fonds. De twee hadden in ’t Hofland in Pijnacker samen met vrijwilligers een lunch verzorgd voor ouderen en oudhollandse spelletjes met hen gespeeld.

 

 

27-04-2018: Queen Máxima at Kingsday 2018 in Groningen👑❤️

Een bericht gedeeld door Queen Máxima👑 (@queen.maxima_) op

 

En ons bekende feest Koningsdag mag natuurlijk ook niet ontbreken. Want samen met Willem-Alexander gaat Maxima elk jaar weer mee naar een nieuw stad. Om hier te genieten van al de oranje gezelligheid. Heerlijk!

 

 

Nog een paar dagen en dan Hieperdepiep! Alvast gefeliciteerd onze lieve Koningin

 

Door: Danique ten Boer