Huwelijksparadijs

Prins Harry en Meghan Markle zullen elkaar bijna het ja-woord geven. Maar waar gaat hun reis daarna naartoe?

 

Vanaf moment één klikte het al tussen ons favoriete koppel prins Harry en Meghan Markle. En 19 mei is het dan eindelijk zover: the royal wedding of the year! Een prachtige huwelijksreis mag daar natuurlijk niet aan ontbreken. En die gaat volgens Travel & Leisure naar een wel heel magische plek.

 

Na hun grote dag zal het huwelijkskoppel (volgens meerdere bronnen) in het vliegtuig stappen naar Afrika. Daar zullen ze kunnen genieten van de natuur en alle rust in Namibië. Harry en Meghan schijnen hun wittebroodsweken graag zo privé mogelijk te willen doorbrengen. Heel begrijpelijk als je leven elke seconde wordt vastgelegd.

 

Voor de once in a lifetime experience zal het koninklijke koppel verblijven in Hoanib Valley Camp in Kaokoland, in het noordwesten van Namibië. Het kamp is omringd door bergen en woestijnduinen en maakt deel uit van een natuurreservaat waar onder meer giraffen, antilopen, zebra’s, struisvogels en leeuwen vrij rondlopen.

 

Heel goedkoop is deze vakantie niet. Zo kost het Camp 500 pond per nacht. Maar goed, dan heb je wel een prachtig uitzicht erbij natuurlijk. En privé is het zeker, want het eerstvolgende dorpje is zo’n vier uur rijden. Ze kunnen dus volop genieten van alle rust en elkaar.

Na de grote dag zal het koppel niet gelijk samen vertrekken. Meghan wilt eerst graag nog wat tijd doorbrengen met haar Amerikaanse en Canadese familie en vrienden in de week na de bruiloft. Het koppel heeft daarnaast ook enkele verplichtingen. Vandaar dat Harry en Meghan pas de tweede week na hun huwelijk richting Namibië vertrekken.

 

Het is overigens niet de eerste keer dat het koppel naar Afrika reist. Onlangs verklapte prins Harry dat de twee in het begin van hun relatie naar Botswana zijn geweest. ‘We kampeerden samen, onder de sterren. Het was fantastisch.’ Romantisch, vind je niet? Volgens Harry was het geweldig om elkaar zo snel en goed te leren kennen.

 

 

Wij kijken erg uit naar de grote dag en wensen de twee tortelduifjes het beste. Maar hé, ik denk dat dat wel goed gaat komen met zo’n reis in het vooruitzicht.

 

Door: Danique ten Boer