Arme, arme, arme Papa Markle

Een sprookje voor haar. Een gruwel voor hem.

 

Overal was hij. De papa van Meghan. Ik zag ‘m in de Italiaanse roddelbladen tijdens mijn vakantie. Daarna doken dezelfde foto’s op in de Nederlandse blaadjes. Voor veel geld verkocht natuurlijk, want de wereld wil de ‘gewone’ man graag zien die zijn dochter zal weggeven aan een prins.

 

Een sprookje voor haar. Een gruwel voor hem. Zijn anonieme leven is ineens voer voor uitgehongerde en bloeddorstige paparazzi. Wat doe je als je belaagd wordt door fotografen? Dan sluit je een overeenkomst. Dan en dan, daar en daar. Dan weet je in ieder geval dat je haren gekamd zijn en je gulp dicht is en kun je je buik nog even inhouden. Dan is het gedaan en ben je er vanaf. In het geval van vader Markle zouden hem ook nog een paar kwartjes zijn toegeschoven. Er wordt zelfs gefluisterd over een getal met vijf nullen.

 

Omdat muren nu eenmaal oren hebben zoals de Chinezen zeggen, kwam dit ‘arrangement’ aan het licht. Natuurlijk vlak voor het huwelijk. Arme vader Markle. Arme Meghan. Hoe zullen die avonden zijn in Nottingham Cottage waar het stel nu nog woont? Worden ze op audiëntie gevraagd bij hare majesteit The Queen? Wordt er een crisisplan bedacht? Zal Charles Meghan een opbeurende knipoog geven?

 

We zullen het waarschijnlijk nooit weten want die Engelse muren, die zijn verdraaid goed geïsoleerd. Ondertussen denk ik aan vader Meghan. Aan wie haar nu zal weggeven. En dat hij haar eigenlijk nu al een beetje kwijt is…

 

Door: May Britt Mobach

May-Britt Mobach is hoofdredacteur van Amayzine.com, voor Franska.nl schrijft ze over haar bijzondere gezin.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs