Dineren met ABBA

Dat wil toch iedereen?! Het kan nu dus!

 

“Ooh you can dance. You can jive. Having the time your life.” Wat blijft het toch heerlijk om mee te zingen met alle ABBA-liedjes en Mamma Mia, film één en twee. What’s next? Ik geef toe dat ik een echte Mamma-Mia-fan ben en dat mijn droom is om mee te dansen en te zingen. En dat kan dus nu.

 

Björn van de populaire groep ABBA komt met Mamma Mia – the Party. En óf het een feest is. Vijfhonderd gasten kunnen dineren bij een Griekse taverne in de stijl van de film. Denk aan dansende en zingende acteurs rond je tafel, die alle bekende liedjes van ABBA zingen en dansen.

 

Het restaurant is nu al te vinden in Zweden, maar volgend jaar ook in Londen. Alvast sparen dan maar? Want… Dance, dine and have the time of your life! Kijk maar even naar dit voorproefje.

 

 

Door Meagan Suares

 

Meagan is redacteur bij Franska.nl. Ze woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.