Waterman

Geef toch eens toe aan de liefde. Dat je graag je eigen ding wilt doen, betekent niet dat er geen plek voor liefde is. Stel je deze week hiervoor open, je zult zien dat je het hebt gemist.

 

Vissen

Door alle drukte deze week gaat je stressniveau behoorlijk omhoog, want ja, helaas is de vakantie toch echt weer voorbij en begint iedereen weer aan je te trekken. Durf nee te zeggen. Je kunt niet van alles blijven doen voor anderen.

 

Ram

Gelukkig ben je zelfverzekerd en heb je erg veel zelfkennis, maar let ook een beetje op, want je collega’s waarderen die zelfverzekerdheid niet altijd en deze week kan dat nogal in het verkeerde keelgat schieten. Probeer dit te voorkomen, Ram.

 

Stier

Liever ga je ruzies uit de weg. In veel gevallen is dat ook maar beter en houdt het je rustig. Toch moet ook jij leren uitpraten. Doe dat deze week, want een uitbarsting van emoties staat bij jou op de agenda.

 

Tweelingen

Ga deze week eens iets spontaans doen, en doe dat deze keer voor jezelf. Dat je graag spontane dingen onderneemt met vriendinnen is een feit, maar deze week staat geheel in het teken van jezelf. Neem een massage, ga naar de kapper of ga eens een serie kijken.

 

Kreeft

Je voelt je zó thuis bij je omgeving, je vriendenkring, bij iedereen die je écht kent. Alleen loop je af en toe bijzondere ontmoetingen mis, omdat je er niet voor openstaat. Probeer deze week eens een gesprek te voeren met iemand die je niet kent. Het is goed voor je.

 

Leeuw

Bemoei je niet te veel met de zaken van anderen. Je bedoelt het goed, maar het is niet aan jou om het voor hen te regelen of om te laten zien dat jij het beter weet – want dat is hoe het vaak overkomt.

 

Maagd

Laat de invloed van je onzekerheid niet te groot zijn. Dit kan je heel wat verdriet besparen deze week

 

Weegschaal

Je bent niet helemaal uitgerust, want je kan nooit nee zeggen tegen gezelligheid. Nee zeggen op je werk vind je ook lastig. Je kunt niet zo doorgaan, je energiepotje is bijna op.

 

Schorpioen

Stiekem moet alles gaan zoals jij het wilt. Vaak gaat het ook zoals jij het wilt, want gebeurt dit niet, dan zorg jij ervoor dat het toch gebeurt. Laat deze week een vriendin kiezen waar jullie heen gaan. Laat het een keer over je heen komen.

 

Boogschutter

Oh, wat heb je afgelopen week emotionele schommelingen gehad. Dat is niet erg, het hoort erbij. Pak jezelf op, bekijk alles deze week positief. Sta vroeg op, doe veel dingen en je bent weer helemaal de oude.

 

Steenbok

Je hebt altijd alles door. Dat is gewoon zo. Maar wanneer jij het ergens niet mee eens bent, is het af en toe beter om het te negeren. Om even niks te zeggen. Laat iedereen z’n eigen keuze maken, ook al is hun keuze niet altijd de beste optie.