Deze zondag is ook een windag 

 

Het is vandaag niet zomaar een zondag, het is een heel bijzondere zondag. En niet alleen omdat het een windag is…

 

 

In het buitenland bestaat ie al jaren: Thank You Day, de dag dat je dankjewel zegt tegen iemand die iets bijzonders voor je heeft gedaan. Hoog tijd om dit ook in Nederland in te voeren. Want hoe fijn is het om eens echt stil te staan bij iemand die wat voor je betekent. In de waan van de dag vergeet je dat vaak en op deze eerste echte Nationale Bedankdag krijg je dus de kans om iemand die dat verdient in het zonnetje te zetten.
 

 

 

En waarmee kun je dat beter doen dan met de lekkerste chocolade van onze vrienden van merci? Ik mag 5 fantastische verwenpakketten weggeven. Dan wil je natuurlijk wel weten wat daarin zit. Nou, komt ie hoor:

 
o   1 grote doos merci finest selection
o   3 kleine doosjes merci met een speciale cover. In plaats van ‘merci’ staat er dan topper, kanjer, dreamteam, supervrouw of held. Dus er zit er vast eentje bij voor diegene die jij een pluim wil geven. 
o   2 zakken merci petits
o   2 repen merci tablets
o   En alsof dat nog niet genoeg is, ook nog een leuke tas om al dat lekkers in te stoppen.

 
Daar kun je wel een heleboel mensen blij mee maken, nietwaar? En mocht je vandaag in The Mall of the Netherlands gaan shoppen loop dan even langs de merci pop-up store. Ook hier kun je al die lekkere dingen kopen. En je kunt natuurlijk ook even onder dit Facebookbericht aangeven waarom jij dit pakket wil winnen. Of een mailtje sturen aan winnen@franska.nl

 

 
Houd je wel je berichtenbox in de gaten als je meedoet? Want als je wint krijg je van mij een seintje en een week om te reageren.

 
Dankjewel!

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit