Zoek de verschillen!

 

 

 

Wat is er gedaan?

Saskia’s haar is een klein stukje korter geknipt en de styliste heeft het haar van Saskia meer lagen gegeven en textuur gecreëerd. Hierdoor is het voor Saskia makkelijker om haar haar te stylen en blijft het langer in model zitten. Qua kleur is haar haar opgefrist met highlights en hiermee is ook de uitgroei weggewerkt.  

 

Hoe?

Saskia’s styling is compleet door veel volume te föhnen. Door het product Rootfull van Redken te gebruiken, krijgt het haar extra versteviging. Na afloop is Wind Blown van Redken gebruikt om het af te werken. 

 

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Saskia: “Heel geinig. Ben erg echt blij mee en de kleur is echt mooi. Niet te veel vanaf, maar wel echt een verandering.” 

 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Phoebe, Lotte en Rob Peetoom Make-up: Ruby Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy