Zoek de verschillen!

 

Edith hoopt dat ze na de Rob Peetoom treatment een heel andere kijk heeft op hoe ze haar make-up op kan doen en haar haar kan dragen. 

 

 

Wat is er gedaan?

Het haar van Edith is tot een geheel gebracht. Het was te lang in de nek en bij de oren, waardoor het er snel ‘hangerig’ uit kwam te zien. Door het korter knippen van de achterkant en zijkanten ziet het er een stuk frisser uit. Met het behouden van de bovenlengtes krijgt het een speels, vrouwelijk uiterlijk.

 

Hoe?

Op nat haar is de Rootfulspray van Redken in het haar van Edith gedaan voor meer volume en versteviging. Haar look is gefinisht met Mess Around van Redken voor een warrige maar natuurlijke beweging van het haar.

En het resultaat?

Edith: “Anders. Maar heel leuk anders. En veel kleur in mijn gezicht.”

 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier.

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan ‘ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom Make-up: Anouk Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: 

Rob Peetoom Academy