Zoek de verschillen!

 

Susan: “Een praktisch leuk kapsel wil ik.”  

 

 

 

Wat is er gedaan?

Bij Susan is er iets meer kleurcontrast gegeven, zonder het haar compleet te veranderen. Haar haar is iets donkerder aangezet met wat eigen haar kleur tussendoor. Qua lengte is het een stuk korter geworden, zodat het niet meer lijzig naar beneden hangt en het er voller uitziet. Iets meer lengtecontrast ingebracht aan de contouren en een paar lagen aan de bovenkant van haar haar voor een zacht en speels effect.

 

Hoe?

Bij Susan is er op nat haar ‘Fabricate’ van Redken gebruikt. Het haar wordt door de Fabricate beschermd tegen hittebeschadiging en geeft een goede body voor het haar. Daarna is er ‘Fashion work 12’  van Redken op droog haar aangebracht voor het finishen van het nieuwe kapsel. 

En het resultaat?

Susan: “Ik vind het heel erg mooi. Het maakt me blij!” 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S. Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom Make-up: Anouk Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: 

Rob Peetoom Academy