Zoek de verschillen!

 

Latifa: “Ik hoop dat er echt naar de persoon in het geheel wordt gekeken in plaats van welk kapsel ik nu leuk vind. Ik hoop daar advies in te krijgen.”

 

 

 

 

Wat is er gedaan?

De kleur van Latifa is in principe dezelfde gebleven, maar deze is geaccentueerd met een paar babylights (subtiele hightlights) voor opfrissing van de kleur. Er is een stuk van de lengte af om het haar voller te laten lijken en er zijn wat kortere lagen geknipt om het iets speelser te maken.   

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Latifa gebruikt:

 

 

Op nat haar is ‘Fabricate’ gebruikt. Het geeft een perfecte textuur en is daarnaast beschermend tegen de hitte van een föhn of stijltang. Op droog haar werd ‘Powder grip’ gebruikt voor een matte finish en volume. Allebei van Redken. 

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom

 

En het resultaat?

“Heel mooi om te zien hoe mijn haar en make-up samenkomen. Ik ben blij met de kleur, want ik houd toch wel écht van iets lichter haar en ik neigde weer naar donkerder haar in de koude maanden.”

 

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S Benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan ‘ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom Make-up: Anouk Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan:

Rob Peetoom Academy