Je bent een lieverd

 

 

Dat wil iedereen toch horen? Zij krijgen het nooit te horen…

 

Je zou het misschien niet zo 1, 2, 3 kunnen bedenken, maar in ons land zijn er zo’n 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen waarbij de kinderen nauwelijks positieve aandacht krijgen en zich niet geliefd voelen. 

 

Stichting Het Vergeten Kind roept heel Nederland op om tot en met 25 februari een lief berichtje achter te laten op www.hetvergetenkind.nl voor kinderen die dat nodig hebben. Een simpel, maar sterk berichtje als ‘Houd vol’ en ‘geloof in jezelf’ kan veel impact hebben op deze kinderen. Na afloop van deze campagne wordt er een sjaal gemaakt van alle berichtjes. Een kilometerslange sjaal. Deze wordt dan weer opgedeeld en gegeven aan de kinderen die wij dit gunnen. Dit vinden wij op Franska.nl echt super. Het is zo’n klein gebaar, maar het heeft impact. En wat is nou de moeite, om met zoiets een lach op het gezicht van een kind te krijgen!? 

 

Shaye (18 jaar) woont sinds haar 16e niet thuis. Haar oom en tante vingen haar op. “Ze luisterden echt naar mij. Door hen kan ik weer genieten van het leven.”

 

Zullen we allemaal even een berichtje schrijven en sturen naar www.hetvergetenkind.nl ? 

 

 

 

 

Meagan Suares is de nieuwste aanwinst bij Franska.nl. Het lachebekkie studeert Media, informatie en communicatie, en zwijmelt weg bij elke romcom die ze ziet. O ja, ze kletst de oren van je kop en is gek op unicorns. En roze.