Zoek de verschillen!

 

Jolanda haar wens is het hebben van een vlot koppie na de metamorfose.

 

 

Wat is er gedaan?

Bij Jolanda is het haar gekleurd in een mooie, zachte, glanzende bruintint. Dit past namelijk erg goed bij de kleur van haar huid. Daarna zijn er stukjes van de lengtes afgehaald, waardoor het er weer vol uitziet. Ook zijn er extra lagen ingeknipt, zodat het wat meer textuur en speling rondom het gezicht geeft – voor een frisse en stoere look. 

 

Hoe?

Eerst is er Rootful van Redken op nat haar aangebracht. Dit om het haar te verstevigen en om pluishaar tegen te gaan. Als finishing touch is er Powdergrip van Redken op droog haar gebruikt. Powder grip creëert een matte finish met textuur en body. Het geeft het haar meer grip, zoals de naam eigenlijk al zegt.   

En het resultaat?

Wow! Ik herken mezelf niet meer. Ik zou meer tijd moeten besteden aan mijn haar en make-up.

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom Make-up: Anouk Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy