Zoek de verschille­n

 

Toen Annemarie hoorde dat Rob Peetoom himself haar make-over ging doen, twijfelde ze geen seconde. Ze vertrouwt hem voor 100 procent. En daar heeft ze groot gelijk in.  

 

 

Het resultaat?
Annemarie’s nieuwe look bevalt haar erg goed. Ze is tevreden met het resultaat en is enthousiast om deze make-over nog eens te herhalen.

 

Wil jij je ook opgeven? 
Als we straks, als het coronavirus is uitgedoofd, weer naar de kapper kunnen, wil jij dan ook door het team van Rob Peetoom geknipt worden? Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl 

 

 

Wat is er gedaan?
Het haar van Annemarie is een stukje geknipt om de natuurlijke slag van het haar beter uit te laten komen. Het haar is ook met mooie krullen afgestyld.

 

Voor de make-up kiest Rob Peetoom voor een basis van zachte kleuren.

 

Hoe?
Het haar werd met de color gloss van Redken iets donkerder gekleurd. Met het serum Redken Curvaceous is het haar van Annemarie mooi gekruld.

 

 

Voor de oogschaduw is de kleur Slate Brown Matte gebruikt van The neccessary eyeshadow palette.

 

 

Met de lipstick color haze multi-use-pigment-stutter kregen Annemarie’s lippen een mooie roze kleur.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit