Zoek de verschillen! 

 

Zillah voelde zich na de make-over echt een ander mens

 

 

Wat is er gedaan?

Zillah had voor de make-over een mooie bos krullen. Er is een klein stukje van de lengte afgeknipt, nu heeft ze mooie lokken met een slag erin, wat een heel frisse uitstraling geeft.

 

Hoe?

Voor het haar is Redken Pillow Proof Dry Shampoo gebruikt. Een droogshampoo die je tussen de wasbeurten door in het haar sprayt om het meer volume te geven en de vetheid in toom te houden.  Vervolgens kreeg ze een lichtere kleur voor een frisse zomerse look.

 

 

En het resultaat?

‘Ik vond het heel spannend en bijzonder om mee te mogen doen. Het was de eerste dag van mijn zwangerschapsverlof en het was echt 32 graden buiten, zo fijn om dan gelijk een make-over te krijgen! Fris en mooi voor mijn kleine meisje zou komen!’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

P.S.: Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier. 

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

 

Stylisten: Lotte en Rob Peetoom. Make-up: Anouk. Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Academy