Zoek de verschillen!

 

Esther verwacht dat ze leuk advies krijgt over haar haarkleur. Ze begint best wel heel grijs te worden en vindt rood altijd een erg mooie kleur. Maar rood blijft niet altijd heel mooi wanneer je grijs wordt, vind ze. Dus ze staat ook open voor een keer wat anders.

Wat is er gedaan?

Het mooie rode haar van Esther is wat dieper aangezet en er is wat kleurverschil gevormd door middel van folies. Zo is de rode kleur weer helemaal opgefrist en zit er meer diepte in het kapsel. Het haar was al op een mooie lengte, dus die is ook behouden. Niet iedereen heeft een extreme metamorfose nodig, vindt Rob Peetoom, deze lengte staat Esther goed. Het haar is vooral wat luchtiger geknipt en er is meer vorm gecreëerd.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Esther gebruikt:

Om het haar van Esther te beschermen is de Fabricate 03 spray van Redken aangebracht. Om het haar stoer maar ook vrouwelijk in model te brengen is gebruik gemaakt van de Fashion Waves 07 spray van Redken. Hierdoor krijg je een natuurlijk strandlook, met veel textuur. Het haar is afgemaakt met de Waxblast 10 van Redken. Hierdoor blijft het haar makkelijk in perfecte vorm zitten.

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom

 

En het resultaat?

Esther: ‘Ik ben hartstikke blij met het eindresultaat. Ik ben evengoed mezelf, maar dan een supermooie versie.’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtig nieuwe coupe.

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts