Zoek de verschillen!

Joke: ‘’Ik zou een beetje een hip kapsel willen krijgen vandaag. Bij de meeste kappers krijg ik zo’n 65+ kapsel. Dat ben ik misschien wel, maar dat kapsel wil ik niet.’’

 

 

En het resultaat?
Joke: ‘’het is minder spectaculair geworden dan ik had verwacht, maar ik vind het wel heel mooi. Gewoon alsof ikzelf veel mooier ben geworden. Ik ben blij dat ik gewoon nog mezelf ben. Dus ik vind dit eigenlijk leuker dan verwacht’’.

 

Wil jij je ook opgeven?
Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtig nieuwe coupe.

Wat is er gedaan?
Aan de zijkant van het kapsel is wat zwaarte weggehaald. Daarom is met de schaar wat luchtigheid gecreëerd in het haar. Hierdoor ziet Joke haar coupe er super fris en hip uit, op een natuurlijke manier.

 

Hoe?
Bij Joke zijn deze producten gebruikt op het haar:

De Curvaceous Swirl van Redken is een verzorgende créme serum speciaal voor krullend haar. Perfect voor Joke dus. Het wordt aangebracht op vochtig haar. Het product laat je krullen weer mooi glanzen en minder pluizen. Hiermee haal je het beste uit je krullende haar. Door de fabricate 03 van Redken wordt het haar beschermd tegen een hittebron, zoals eens stijl- of krultang. Zo raakt je haar niet beschadigd en kan je zo vaak stijlen als je wilt.

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts