Zo maak je een kaarsenhouder van deze Action-pot

 

Zelf ben ik niet de meest creatieve persoon en al helemaal niet de handigste, dus DIY’s zijn niet per se voor mij weggelegd.

 

 

 

Het scheelt dat ik een creatieve moeder heb die hele dagen met interieur bezig is en het liefst om de week het huis volledig omtovert. Laatst stuurde ze weer een Instagram-reel naar mij door van @annehome14, die een kaarsenhouder had gemaakt van Action-potten. Diezelfde avond ben ik meteen met mijn moeder naar de winkel gegaan om alle spullen te halen en inmiddels hebben we er al vier in huis staan (ja, ik woon nog thuis). Sprinten naar de Action dus.

 

Soms kunnen do it yourself-projectjes hartstikke ingewikkeld zijn, maar dat is bij deze pot allesbehalve het geval. Het is binnen een kwartier gedaan en het staat helemaal niet Rivièra Maison-achtig in je huis. Wat je nodig hebt is het volgende:

 

1. Een kleine pot
2. Een grote pot
3. Witte chalkverf
4. Constructielijm
5. Kaarsen

 

Mocht je geen zin hebben om het filmpje te bekijken, dan zal ik je hier even snel uitleggen hoe het werkt. Je begint dus met het verven van de potten en die laat je vervolgens even drogen. Na ongeveer vijf minuten kun je de volgende laag aanbrengen zodat ze volledig bedekt zijn. Dan spuit je wat lijm aan de onderkant van de grote pot en vervolgens plaats je die op de kleinere pot. Laat het even goed drogen en plaats daarna je kaarsen erin. That’s it. In de zomer kun je het zelfs als vuurpot gebruiken door een blikje bio-ethanol erin te zetten en hieromheen steentjes te leggen. Heerlijk cozy en het kost je hooguit vijftien euro. Ik zeg doen.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ➕Annehome14? (@annehome14)

Door: Redactie Amayzine.com