Zo maak je bananenbrood in 60 seconden

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: Zo maak je bananenbrood in 60 seconden

 

 

Eerlijk, ik was best sceptisch over TikTok in het begin. Nou denk ik dat ik nog steeds niet echt de doelgroep ben, maar ik moet zeggen: er staan écht veel handige tips op. En dan niet per se de beauty hacks, nee; hacks waar wij food liefhebbers ook veel aan hebben.

 

En die ga ik je allemaal vertellen, in deze nieuwe rubriek ‘TikTok hack van de week’. Met allemaal game changers voor in de keuken. Dit is de allereerste en gelijk eentje die ik te gek vind. Ik ben er namelijk één, zo’n type die sinds corona aan het bananenbrood-bakken is geslagen. Maar dat kost elke keer wel wat tijd. Tijd die is soms niet heb, maar wel de craving in bananenbrood. Je raat het al: TikTok to the rescue!

 

Zo maak je bananenbrood in 60 seconden
Dus hóe ideaal als je bananenbrood kan maken in één minuut? Dan is het natuurlijk niet een gigantisch groot stuk, maar groot genoeg voor één portie en dat is dan ook precies wat ik nodig heb. Wat heb je nodig? Een halve banaan, havermeel, melk, vanille(suiker), kaneel en bakpoeder en eventueel kokosrasp en amandelen (of een ander soort noot naar keuze). Meng dit met elkaar, zet ‘m een minuut in de magnetron en tadaaaa: READY. Top, toch?!

 

@majortraegerQUICK & HEALTHY BANANA BREAD MUG CAKE! ? #makeitbanana #bananabread #vegan #tiktokfood #cookinghacks #healthyrecipes #foodhacks #recipe #food♬ Buttercup – Jack Stauber

 

 

Door: Redactie FavorFlav