Zo leuk: HEMA verkoopt tompouce voor honden

 

 

 

Ja hoor, HEMA flikt het weer. Was ik nog niet zo lang geleden mega enthousiast over hun hotdogpak voor honden, hebben ze alweer iets nieuws.

 

 

 

En jawel, weer voor onze viervoeters. Om Dierendag een beetje in stijl en feestelijk te vieren, hebben ze de Tomwoefkit gelanceerd. Goed nieuws: die is vanaf vandaag te koop. Rennen naar de dichtstbijzijnde HEMA dus.

 

De Tomwoefkit is niet voor de pouce/poes, maar is inderdaad een tompouce voor je hond. Je moet er nog wel even je best voor doen, dit is namelijk een bakmix. Maar hé alles voor je huisdier, toch? En het kost ook nog eens maar vier euro. Dief van je eigen portemonnee als je ‘m laat liggen, lijkt me.

 

Nu zit ik met het volgende: op de verpakking ziet die Tomwoef er verdomd lekker uit. En je hoeft dus zelf alleen wat verse ingrediënten toe te voegen. Ja, nu dus mijn vraag: zou dit ook lekker voor mensen zijn? Ik ga die verpakking er eens even op nalezen.

 

En jawel, my fellow crazy cat ladies: wij vissen weer eens volledig naast het net. He-le-maal balen. Maar dat snapt HEMA ook, hoor. Het zit alleen zo dat katten nogal diva’s zijn wat betreft hun dieet, in tegenstelling tot de nagenoeg alleseters: de honden. Maar HEMA is druk bezig om ook wat kattentraktaties te verzinnen. Daar hou ik je uiteraard van op de hoogte.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer