Zo leuk: Heel Holland Bakt komt met een All Stars-editie

 

Jaaa, dit was natuurlijk een beetje een kwestie van tijd. Maar alsnog té leuk: eindelijk een All Stars-editie van Heel Holland Bakt.

 

 

Na acht reeksen mocht dat ook weleens, vind ik. Inmiddels zijn er genoeg goede bakkers langsgekomen die er niet met de titel vandoor zijn gegaan. Of juist deelnemers die misschien niet de beste creaties maakten, maar wél heel leuk waren om naar te kijken.

 

Helaas bestaat de kans dat we die alsnog niet te zien krijgen in deze speciale reeks; misschien gaat het alleen om de winnaars van de acht reeksen, die dan tegen elkaar moeten strijden. Aii, dat wordt dan een heel pittige battle — ook wel weer leuk eigenlijk.

 

De afgelopen reeks werd gewonnen door Elizabeth. Met 3,77 miljoen kijkers laat Heel Holland Bakt zien nog steeds onverminderd populair te zijn. Wat denk jij, zou Elizabeth kans maken tegen de voorgaande winnaars?

 

En last but not least: Heel Holland Bakt Kids komt ook weer terug. Vind ik ook altijd zó leuk om naar te kijken. Wel confronterend: die kids kunnen veel beter bakken dan ik…

 

Beeld: Omroep MAX // Roland J. Reinderds

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer