Zo kun je toch nog een kaartje voor het concert van Coldplay bemachtigen

 

Ben jij ook een van die vele pechvogels die geen kaartje voor het concert van Coldplay wist te bemachtigen? Dan heb ik goed nieuws voor je, want zo gaat dat alsnog lukken.

 

 

 

Want op 29 oktober speelt Coldplay tijdens hun Music Of The Spheres-wereldtournee in Argentinië in het enorme en totaal uitverkochte River Plate-stadion van Buenos Aires, waar ruim 72.000 fans kunnen luisteren naar Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida en A Sky Full Of Stars. En dit spectaculaire optreden wordt wereldwijd live uitgezonden… via de bioscoop. Hoe waanzinnig gaaf is dat?!

 

Fans en critici noemen het de beste show op aarde, met een waanzinnige lichtshow, lasers, vuurwerk en led-polsbandjes. Laat dat maar aan de heren van Coldplay over. Niet alleen maken ze fantastische muziek, je weet gewoon niet waar je kijken moet, zoveel gebeurt er op en rond het podium.

 


 

Dat wil je natuurlijk niet missen. En al helemaal niet als je een paar weken geleden in die ellenlange virtuele rij stond en de kaartjes voor een van de vier concerten in juli volgend jaar in Amsterdam zo aan je neus voorbij zag gaan. Dus sla je slag en boek hier je tickets voor de beste plek in de zaal zodat je er dit keer helemaal niks van zal missen.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit