Tsja, dat je niet naar de kapper mag vind ik wel een dingetje. Maar ik heb iets heel fijns voor je weten te ritselen…

 

Vlak voor de coronamaatregelen werden ingevoerd moest ik eigenlijk nodig naar de kapper. En toen… toen was de kapper gesloten. Balen! Want inmiddels zit ik met gespleten haarpunten en is mijn ooit zo beeldige kapsel helemaal met de muziek mee.

 

Hoewel ik nu dus Coupe Hopeloos heb, is dit wel een uitgelezen moment om mijn haar extra goed te verzorgen. En daar heb ik dus wat op gevonden.

 

Met deze Oolaboo Super Foodies Eco Shampoo Bar heb ik een topkwaliteit shampoo te pakken, vol met fijne ingrediënten. Superfoods voor je haar dus. Speciaal toegevoegde plantaardige oliën zorgen ervoor dat m’n haar er weer picobello uitziet. En als klap op de vuurpijl heeft de shampoo ook nog eens een antistatische werking. Deze shampoo is niet alleen goed voor mijn haar maar heeft ook veel minder impact op het milieu. Hij is namelijk honderd procent veganistisch en zonder parabenen, siliconen en palmolie.

 

Shampoo in een schijfje? Ik hoor je denken… Nou en of! Het is echt supereasy. Je schuimt het op tussen je handen of wrijft het direct over je natte haar. Lekker een paar minuten laten inwerken en uitspoelen. En het ruikt ook nog eens heerlijk naar rozen. Moet je zien hoe je haar (en humeur) ervan opknapt.

 

Dus heb jij zin in mooi verzorgd haar en een goed humeur? Dan bof je, want ik mag drie van deze Oolaboo Super Foodies Eco Shampoo Bars weggeven. En dan krijg je er ook nog een bijbehorende bamboo disk bij waarop je het schijfje kunt laten drogen.

 

Ik zou maar even meedoen als ik jou was. Krijg je geen spijt van. Gewoon reageren onder het Facebookbericht en als je niet over Facebook beschikt een mailtje naar Winnen@franska.nl en je naam gaat in de grote grabbelton. Daar trek ik over een week drie namen uit.

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit