Zijn de producten van FOREO het geld waard?

 

Ineens zag je ze overal, van die gekleurde beautytools in fraaie vormen en kleuren. De FOREO.

 

 

 

Ik had geen idee wat het mooi vormgegeven apparaatje precies deed, maar de lovende reviews vlogen je om de oren. Tijd om daar dieper in te duiken, want wat doet zo’n ding precies en is dit het geld eigenlijk wel waard?

 

Men neme de reinigingsmousse, mengt daar wat druppels water door, brengt het aan op het gezicht en beweegt de FOREO in cirkels rond. Elke zone krijgt een x aantal seconden aandacht. Na een minuutje ben je klaar en hoef je het gezicht alleen nog maar even af te spoelen. So far, heel efficiënt. En als ik ergens van houd, dan is het van efficiënt werkende producten.

 

Je moet de FOREO zien als een schoonheidsbehandeling die in je toilettas past. Vanwege de prijs is het echt een investering, maar hij gaat serieus écht jaren mee. Extra pluspunt: door de jaren heen is het niet zo dat bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, dus ook geen onverwachte extra kosten achteraf. Zo heb ik zelf al jaren de de FOREO Luna Mini 4, die extra klein en fijn is om mee te nemen op reis. Op de één of andere gekke manier heb ik juist meer behoefte aan een beautyritueel als ik in een hotel slaap. Na bijvoorbeeld vliegen of een lange dag autorijden wil ik m’n huid altijd wat extra liefde geven. Afhankelijk van het vervoer kan die namelijk nogal droog zijn, of juist vet. Met deze Luna Mini 4 reinig ik mijn huis extra goed; en daardoor worden de crèmes en/of serums die m’n huid nodig heeft extra goed opgenomen.

 

Thuis gebruik ik de kleinere beautytool een paar keer per week. Als ik met een gezichtsreiniger aan het poetsen ga, dan wordt mijn huid toch nooit helemaal schoon. Pak ik de FOREO erbij, dan blijft er geen spoortje viezigheid meer achter op het wattenschijfje waarmee ik de laatste resten van de mousse verwijder. Op het vlak van schoonmaken doorstaat-ie de test dus met gemak.

 

Maar wat doet het dan voor mijn huid? Na elk gebruik voelt mijn gezicht alsof het urenlang opgepoetst is door de schoonheidsspecialist. Ik heb nog nooit zoiets zachts gevoeld. Aan mijn eigen lijf bedoel ik dan, want ik win het nog steeds niet van mijn fleecedeken op de bank. Mijn huid is zacht, de boel is net wat minder onrustig rond die periode van de maand en ik durf te beweren dat het zelfs wat meer glanst.

 

Is de FOREO het geld waard? Ik vind van wel, maar wie ben ik? Het liefst pluis ik daarom allerlei reviews door om een goed antwoord op mijn vraag te krijgen. Dat deed ik in dit geval dus ook. Als je het (onafhankelijke) platform weareeves.com erop naslaat, dan is het antwoord op mijn vraag over de FOREO duidelijk: JA. De reviewers bejubelen FOREO om het schone en zachte gevoel, de effectiviteit bij een droge en rauwe huid, de fijne glow na de behandeling én het afnemen van acné.

 

 

Genoeg pluspunten om te benadrukken dat FOREO het geld waard is. En het scheelt ook weer een paar behandelingen bij de schoonheidsspecialist, dus dat geld heb je er zo uit. Of je vraagt ‘m voor kerst, dat is pas een slimme investering in jezelf. In dat geval is de FOREO Skin Supreme Giftset een hele goeie, want daar zit de Luna Mini 3, de Micro-foam Facewash en UFO Mini 2 in. Ideaal cadeau voor onder de boom.

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans