Zien: de trailer van seizoen 5 The Handmaid’s Tale

the handmaid's tale seizoen 5

 

Wat blíjft deze serie toch steengoed. Gigantisch grimmig, heftig, donker en pittig, maar zo indrukwekkend.

 

 

 

Side note: ik vind het nog steeds zó frappant dat Elisabeth Moss in het echte leven een Scientologist is, wat ik eerlijk gezegd een cult vind en de meeste overeenkomsten heeft met The Handmaid’s Tale: net zo doodeng en een volledig dystopische wereld als dit soort enge mensen aan de macht komen.

 

Maar goed, seizoen 5 van The Handmaid’s Tale komt eraan, de trailer is uitgegeven en mijn god, ik heb hier ZIN in. Check ‘m hieronder: hij is echt héél veelbelovend. Volgens Elisabeth Moss mogen we ook heel wat verwachten: ‘Ik kan wel zeggen dat dit seizoen één van de wildste is die we ooit hebben gehad. In sommige seizoenen gebeurt er veel, in sommige wat minder. Maar dit seizoen kon ik het niet eens bij houden. […] Ik bedoel oprecht dat ik alle gebeurtenissen niet eens meer kan bijhouden. Never a dull moment, zo zou ik het willen uitleggen.’

 

Als ik deze trailer zie ben ik nog het meest benieuwd naar de verhaallijn rondom Serena. Wat gaat daarmee gebeuren? Nog éventjes geduld, en dan bedoel ik echt maar eventjes, want op 14 september worden de eerste twee afleveringen in de Verenigde Staten uitgezonden.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yHcHn5P252c

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer