ZIEN: de eerste beelden van Meghan en Harry bij Oprah

Mark. My. Words. Shit is going to hit the fan.

 

 

Dat zag ik al wel aankomen op het moment dat Meghan en Harry aankondigden bij Oprah een exclusief interview te gaan doen, maar de eerste beelden zijn zojuist vrijgegeven en it is juicyyyyy.

 

Natuurlijk worden de twee trailers uitgegeven om ons precies dit idee te geven. Even een greep uit de teksten die voorbij komen: “I just want to make it clear to everybody there’s NO subject that’s off limits”, “You’ve said some pretty shocking things here” en Harry die zegt: “My biggest concern was history repeating itself.” Dat laatste gaat hoogstwaarschijnlijk over zijn moeder, die ook werd nagejaagd door de media, net als Meghan en hij.

 

Oprah vraagt ook nog aan Meghan: “Were you silent or silenced?” Pfff, laat het maar aan Oprah over om het onderste uit de kan te halen, hoor. Dit wordt denk ik een heel heftig interview en grote kans dat de Britse royals nu al met zweethandjes zitten.

 

Gaan we kijken? NATUURLIJK gaan we kijken. Op zondag 7 maart wordt het in de VS uitgezonden, wat betekent dat het bij ons om twee uur ’s nachts live te volgen is. Boffen jullie even dat ik een professionele insomniac ben, dus jullie maandagochtend kan voorzien van een uitgebreid verslag. Ik ben echt zó benieuwd.

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer