Zie je wel, Chantal is de leukste

 

Van alle televisiepersoonlijkheden die er op dit moment op de buis verschijnen vind ik Chantal Janzen toch verreweg de leukste

 

Het is zo verfrissend om te zien dat je een echt bekende BN’er kunt zijn en toch met twee beentjes op de grond blijft staan. Iedereen die haar een beetje volgt op Instagram ziet de meest hilarische posts over haar leven voorbijkomen.
 
Niemand kan zichzelf zo te kakken zetten als Chantal. Naar mijn bescheiden mening is het allemaal echt. Daarom zat ik gisteren toch een beetje stilletjes haar postje te lezen over haar bezoekje aan Kiki. 
 
Kiki is al een tijdje ernstig ziek. Haar vriendinnetjes vinden dat natuurlijk ook verschrikkelijk en zij hebben Chantal wekenlang platgespamd met berichtjes. Kiki is namelijk een enorme fan van Chantal en wat een oppepper zou een bezoekje van haar idool wel niet zijn?
 

En toen stond Chantal gisteren zomaar opeens naast het ziekenhuisbed van Kiki. Hoe leuk is dat? En om het feestje compleet te maken, plaatste Chantal een superlief berichtje op haar Instagram.

 

Zo te lezen was het een groot feest voor Kiki. En om dat feestje nog mooier te maken vraagt Chantal aan al haar volgers om een kushandje voor Kiki onder het berichtje te plaatsen.
 
De reacties stromen binnen. En niet alleen van andere BN’ers. Er zijn zoveel mensen die Kiki graag een dikke virtuele pakkerd willen geven. De teller staat inmiddels op bijna 133.000!
 
Dus nu geen negatief geneuzel over Chantal alsjeblieft. Daar heb ik van de week al meer dan genoeg over gelezen. Deze likes zijn voor Kiki. Kleine moeite, dik plezier!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit