Op deze woensdag heb ik een supertoffe windagprijs voor je die helemaal past bij deze prille lente en in je tas, jas of broekzak.

 

 

 

 

Ken je dat: je wil niet te veel in je tas meenemen, maar je portemonnee neemt zoveel plaats in. Onhandig. Of je wil de deur uit met alleen je jas met je telefoon, sleutels en…. weer die veel te grote portemonnee. Daar heb ik een uitgekookte oplossing voor, klein van formaat en verrassend groot in opslagcapaciteit. Dat is de Miniwallet van Secrid, een superslimme portemonnee voor iedereen die haar hand op de knip wil houden, want daar past ie makkelijk in.

 

 

Secrid is hartstikke Hollands design dat in 2009 bedacht werd door twee ontwerpers. Inmiddels is het een familiebedrijf met meer dan honderd collega’s en zijn er steeds meer mensen die dit o zo fijne dingetje in hun rugzak, tas of jaszak meenemen. Want dat ie handig is kan ik als ervaringsdeskundige wel zeggen. Al vier jaar heb ik er eentje in m’n tas en ik wil nooit meer wat anders. Niet alleen zijn je betaalkaarten door de aluminium buitenkant van de zogenaamde ‘case’ beschermd tegen het ongewenst vissen naar mijn gegevens, ze kunnen er ook niet in ombuigen en breken. Deze wallet is weliswaar klein van formaat maar verrassend groot in opslagcapaciteit. In de case heb je niet alleen genoeg plaats voor 4 tot 6 betaalpasjes, je kunt er verder met gemak ook bankbiljetten, bonnetjes, visitekaartjes en nog 4 extra pasjes zoals je ov-kaart in kwijt.

 

 

Het hoesje eromheen, dat is gemaakt van Italiaans kalfsleer, heeft een prachtige print van Vincent van Goghs wereldberoemde Bloemenboeket en die print is zo scherp dat je zelfs de kleinste details in de verf kunt zien. Past helemaal bij deze prille lentedagen, nietwaar? Bovendien is het mechaniek van de wallet flink getest zodat ’t wel tot een miljoen keer op en neer kan. En mocht ie ooit toch kapotgaan dan heeft Secrid haar eigen reparatieservice om ‘m weer te fixen.

 

 

Ik mag er vandaag drie weggeven (à €90,- per stuk), dus misschien is het wel wat voor jou?
Laat me dan in een reactie onder dit Facebookbericht weten waarom je deze mooie prijs wil winnen.

 

Je kunt me niet meer mailen om mee te dingen naar de Woensdag Windagprijs, alleen lezers die onder dit bericht op Facebook reageren maken kans. Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs.

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit