De buitenkant doet er wèl toe

 

Sonja: Dan heb je eindelijk DE perfect mooie boom staan en liggen daar ineens van die lelijk ingepakte cadeautjes onder. Nee! Dat kan en moet (bij ons thuis in ieder geval) echt anders. Die pakjes liggen niet voor niks weken onder de kerstboom. Dan kun je niet met zo’n lelijk papiertje van de winkel aankomen. Maar als je een half uurtje de moeite neemt liggen de pakjes zeer mooi te zijn tot kerst.

 

Er moet opnieuw ingepakt worden en wel zo stylish mogelijk! Er gaat niets boven een mooie boom met nog mooiere pakjes eronder. Iedere morgen wordt de nieuwsgierigheid lastiger te beteugelen. Welk pakje is voor mij en wat zit er in?

Om een beetje in de kleuren van de boom te blijven gebruiken we hier diepdiepdonkergroen papier. Hier omheen geen lintjes maar lekker stoer touw. Wikkelen, knopen, strikken, je kunt er alle kanten mee op.

 

Wikkelen, knopen of strikken die handel!

 

Steek hieronder een fijn takje dat de kerstboom nog kan missen (gewoon de schaar erin!) en je pakje is klaar om er mooi bij te liggen.

Voor de echte fanatiekelingen onder ons: je kunt natuurlijk ook wat extra (lege) doosjes inpakken. Dat geeft het wow-effect nog net even iets meer drama.

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: Jessica Gold