Ondanks de winterse waarschuwing voor sneeuwbuien heb ik de lente in mijn bol…

 

 

Meine Güte, de meteorologische lente is al begonnen maar voor vandaag voorspelt de weervrouw in bijna heel het land een dikke kans op natte sneeuw die ook nog eens kan blijven liggen. Daar heb ik mooi geen zin meer in. Jij ook niet? Dan heb ik deze Woensdag Windag een heel fijn prijsje voor je.

 

 

Want mijn vriendinnen van Weleda hebben een superlekkere nieuwe douchegel met een heerlijke geur waar je ondanks de kou van vandaag toch hartstikke vrolijk van wordt. Deze Aroma Shower Happiness Limited Edition Douchegel ruikt naar zonnig grapefruit, mandarijn en limoen en doet je meteen denken aan een frisse wandeling in een citrusboomgaard, waardoor je pardoes de lente in je bol krijgt.

 

 

 

De milde reiniging met 100% natuurlijke essentiële oliën is zacht voor je huid en je humeur. Alle ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur, er zitten geen microplastics in, het is helemaal vegan en biologisch afbreekbaar. Met deze fijne douchegel doe je dus niet alleen iets goeds voor je humeur maar ook voor het milieu.

 

 

Kun jij wel een lekkere opkikker gebruiken? Mail me dan met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet krijg jij deze fijne prijs binnenkort thuisgestuurd.

 

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit