Omdat je deze kerst eindelijk weer lekker uit kunt pakken met glitter en glamour, ga ik je deze Woensdag Windag een handje helpen om op je paasbest voor de dag te komen.

 

 

 

Ooh wat heb ik zin in de feestdagen! Na twee jaar kerst vieren in m’n joggingpak ben ik wel toe aan wat glitter en glamour. M’n blouse met pailletten hangt al klaar en een fijne make-up doet de rest. Naast een rustige oogschaduw en een mooie rode lippenstift heb je eigenlijk niets meer nodig dan een gezellig gezelschap en een lekker kerstdiner.

 

Met je looks kan ik je helpen als je wilt. Want deze Woensdag Windag mag ik een prachtig make-uppakket weggeven van SHAB. Een heel fijn cosmeticamerk waar je de perfecte lipstick en oogschaduw vindt. En als je goede make-upproducten gebruikt heb je niet veel nodig om er stralend uit te zien. Met dit fantastische pakket dat ik vandaag mag weggeven hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste kleur oogschaduw want in het Nudy Eyeshadow Palette zitten wel 18 uitgesproken en sterk gepigmenteerde rustige kleuren die makkelijk aan te brengen zijn op de tere huid rond je ogen.

 

Je maakt je gezicht helemaal superfeestelijk af met een klassieke rode kleur. Deze Lèvres Liquid Matte Lipstick in Cherry Red is een onweerstaanbare zachte en voedende matte lippenstift die hydrateert en aanvoelt als satijn. Om ervoor te zorgen dat de kleur niet uitloopt breng je eerst een lijntje rond de contouren van je mond aan met de bijpassende Lèvres Lipliner. Dit lippenpotlood heeft een zijdezachte textuur en helpt je lippen de juiste vorm én extra volume te geven. Doordat de lipliner zacht en hydraterend is, worden je lippen voorzien van een matte finish zonder dat ze uitdrogen.

 

 

En last but not least, alle SHAB-cosmetica is vrij van dierproeven en vegan friendly. Dat is natuurlijk helemaal feestelijk.

 

Iets voor jou, dit pakket vol glitz en sparkles? Stuur me dan een mailtje met je naam en adresgegevens via winnen@franska.nl en wie weet zit jij straks te shinen aan de kerstdis.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit