Dubbel plezier vandaag, want de Woensdag Windag valt op Valentijnsdag. Daarom heb ik iets heel bijzonders voor je geregeld.

 

 

Mariene Meyer Swantee, de oprichtster van het toffe sieradenmerk Luna Sol, komt uit een familie van kunstenaars en leerde al op jonge leeftijd om mooie dingen te maken. Ze heeft een passie voor kostbare materialen en is dol op sieraden. Het werken aan een mooi ontwerp voelt voor haar als meditatie en ze vindt het fantastisch dat haar Luna Sol-sieraden een eigen verhaal vertellen.

 

Door duurzame, gerecyclede materialen te verzamelen van oude sieraden en te luisteren naar de persoonlijke wensen van haar klanten, creëert ze unieke handgemaakte, gepersonaliseerde kettingen, oorbellen, ringen en armbanden.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ???????????????? – ???????????? (@luna_sol.nl)

 

De collectie Birthstones-kettingen geeft een prachtig aandenken aan een bijzonder moment zoals de geboorte van je kind of je eigen verjaardag. En daar hoort een speciale intentie bij. Zo geeft de amethist, die hoort bij de maand februari, je meer innerlijke vrede. En ben je jarig in oktober, dan past de toermalijn of opaal heel goed bij jou, deze stenen bieden een heleboel inspiratie of geluk.

 

Welk sieraad gaat jouw verhaal vertellen? Ik mag van Mariene op deze heerlijke Valentijnsdag 3 Birthstone-kettingen met een mooie zilveren of vergulde sluiting, een zogenaamde connector, weggeven. Dat is heel fijn om cadeau te doen aan een ander of om zelf te krijgen.

 

Wat je hiervoor moet doen is echt supereasy:

o   Zet onder dit bericht op onze Facebookpagina welke Birthstone-ketting en connector jij zou willen winnen

o   Volg op Instagram de pagina vanLuna Sol 

o   En klaar is Kees.

 

 

 

 

Sowieso krijg je tot en met 20 februari 20% korting op de Birthstone-kettingcollectie en de zilveren of vergulde connectors met de code Franskavalentine. (Deze code vul je in het bestelproces in bij de check-out.)

 

Houd de komende tijd dus je inbox van Facebook in de gaten, want het zou zomaar kunnen dat ik je via een chatbericht laat weten dat jij een van de winnaars bent. Dus zorg ervoor dat je berichtenfunctie is ingeschakeld! Reageer je niet binnen een week dan maak ik iemand anders blij met deze prijs. 

 

Je kunt me niet meer mailen om mee te dingen naar de Woensdag Windagprijs, alleen lezeressen die reageren via Facebook maken kans.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit