Ben je net als ik dol op koken en houd je van gezond en lekker eten? Dan is deze Woensdag Windag jou helemaal op het lijf geschreven

 

 

De maaltijdbox is niet meer weg te denken uit de keuken. Hoe fijn is het dat er iedere week een bezorger bij je langskomt met een grote doos vol verse ingrediënten waarmee je in no-time een gezonde maaltijd op tafel zet. Nooit meer hoeven denken over wat je gaat eten of na je werk nog boodschappen doen; het staat allemaal voor je klaar, supervers en supereasy en superlekker.

 

 

Green Chef

 

 

Maar niet elke maaltijdbox past bij jouw leefstijl en daar houden de mensen van Green Chef rekening mee. Zo eet ik al een tijdje minder koolhydraten waardoor ik veel minder last heb van opvliegers. En zonder dat ik het in de gaten had verdwenen daarmee ook de kerstkilo’s. De diëtisten van Green Chef ontwikkelen gezonde recepten die je iedere week met plezier in de keuken klaarmaakt. Je kiest zelf welke gerechten je wilt eten en of ze koolhydraatarm, keto, eiwitrijk, lactose-arm, of laag in calorieën moeten zijn. Eet je vegan, liever alleen vis, of zit je er een beetje tussenin als flexitariër? Ook dan zijn er lekkere opties voor je.  

 

 

 

 

Zo kies je wat binnen je levensstijl past, of mix en match je eenvoudig de maaltijden waar jij je goed bij voelt. Altijd vers, gevarieerd en met de juiste voedingswaarden. De recepten zijn erg makkelijk te bereiden met het stappenplan dat je er altijd bij krijgt. Bovendien komen de ingrediënten in precies de juiste hoeveelheid per portie waardoor je nooit te veel of te weinig eet en je niets weg hoeft te gooien. Wel zo duurzaam en goed voor je portemonnee. En omdat er regelmatig nieuwe maaltijden op het menu staan kun je variëren zoveel je wilt en eet je nooit weken achter elkaar hetzelfde.

 

Zou je weleens zo’n gezonde box uit willen proberen? Dat kan, want ik mag er 5 weggeven met 3 maaltijden voor 2 personen. Zomaar, omdat het zo lekker is. Stuur een mailtje met je naam en adresgegevens naar winnen@franska.nl en wie weet eet jij straks de sterren van de hemel, gewoon bij je thuis.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit