Deze Woensdag Windag een prachtige prijs waar ik enorm van genoten heb en ik weet zeker dat het ook voor jou een topper is

 

Bewaar jij ook altijd een fijn boek voor als je op vakantie gaat? Deze de debuutroman van Hilde Veeren, de hoofdredacteur van de bladen Elegance en Happy in Shape, ligt al een tijdje naar me te lonken en ik tel de dagen af dat ik er straks op mijn strandstoel lekker in kan verdwijnen. Het is een heerlijk niks-aan-de-hand-boek vol humor dat uitstekend in je vakantiekoffer past.

 

 

 

 

Toen Hilde nog een meisje was kampeerde ze altijd met haar ouders in het romantische Somerset en daarom kent ze deze regio als geen ander. Die liefde voor dit pittoreske gebied aan de Engelse zuidwestkust is terug te lezen in Duinroos, haar debuutroman en het eerste deel in de ‘Cottage aan zee-serie’.

 

 

‘Als reisjournalist Molly wordt ontslagen bij het tijdschrift waarvoor ze werkt, is ze compleet uit het lood geslagen. Uit pure wanhoop gaat ze in op het aanbod van haar tante om een paar weken op haar cottage te passen in Somerset. Een tijdelijke oplossing, denkt Molly. Maar dan ontmoet ze de aantrekkelijke Atlas, het type stoere man waarvan ze nooit had gedacht dat hij op haar zou vallen, en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Maar ook in Somerset is niets wat het lijkt… Heeft Molly dan nooit geluk?’

 

 

 

Je wil meteen wonen in een cottage aan zee en dikke vriendinnen worden met Molly. Het is gewoon jammer als je het boek uit hebt. Maar gelukkig is het pas het eerste deel van de trilogie en is Hilde druk bezig met het schrijven van haar volgende boek. Dat smaakt dus naar meer.

 

Wil jij ook dit heerlijke eerste deel lezen? Dat kan want ik mag er 5 weggeven voor in de vakantiekoffer. Stuur me dus snel je naam en adresgegevens (anders kan ik het niet naar je toesturen…) via winnen@franska.nl Doen hoor, dan lig je straks net zo op je strandstoel te genieten als ik!

 

Beeld: Instagram @hildefeathers

 

 

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit