FRANSKA X DUIFHUIZEN

 

Woensdag Windag

 

Zei ik al dat ik gek ben op een grote tas? Ik geloof dat ik niet de enige ben. De shopper is ontzettend populair. En ik heb er hier eentje voor je… wow!

 

Je zag het al aankomen hè? Het is weer woensdag, dus… ik heb weer eens iets heel erg moois voor je. Heb een prachtcadeau weten te ritselen bij Duifhuizen. Een superfijne X Works Nikki-shopper van raiderleer. Dat is een dikke leersoort die heerlijk soepel aanvoelt. Een echt natuurproduct, dat dus ook mooie natuurlijke onregelmatigheden heeft. Zo komt deze tas aan z’n stoere ‘used’ look. Hij heeft lekker veel vakken en een handige afneembare schouderband. En je hebt er ook nog eens een levenslange garantie op.

 

Dat allemaal vandaag dus gratis en voor niets cadeau. Want ik mag hem weggeven. Joepie toch? En wel in deze mooie natuurlijke groentint. Daar ga je de hele zomer gigablij mee zijn. En de rest van het jaar ook. En het jaar erna. Zeker weten! Vergeet er bijna bij te vertellen dat de winkelwaarde €229,95 is. Voor alle details kun je natuurlijk ook even op de site van Duifhuizen kijken.

 

 

Wil je?

 
Ik denk het wel hè? Dan snel even een reactie achterlaten onder het Facebook-bericht over dit artikel en als je geen Facebook hebt kan het ook in een mailtje naar winnen@Franska.nl
 

Good luck!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska